Solstici d’estiu 2011

sant_joan2011Arriba el sol, arriba la calor, arriben les nits a la fresca,… arriba l’estiu! Per començar l’estiu amb bon peu cal celebrar el solstici i els catalans i les catalanes ho fem amb la revetlla de Sant Joan. Ho fem al carrer, ho fem amb cava i coca, ho fem amb petards, ho fem amb les amigues i la família… i a Sants ho fem a la plaça d’Osca.

 

El proper dijous 23 de juny el Casal independentista de Sants Jaume Compte organitza la revetlla de Sant Joan a la plaça d’Osca. Tot començarà amb la rebuda de la flama del Canigó i, quan la tinguem, haurem d’ompli la panxa per aguantar la nit més curta de l’any. El sopar començara a les 9 del vespre i constarà de coca de verdures, amanida, graellada de carn (també hi haurà una opció vegetariana), coques de llardons, de crema i de fruites i cava i tot plegat per només 15€ (recordeu que les sòcies que compreu el tiquet anticipat tindreu un descompte i només pagareu 13€).

Amb la panxa ben plena podrem gaudir de l’espectacle dels Diables de Sants, això serà a dos quarts de dotze. En arribar a la mitja nit hi haurà el concert de Els Catarres i per segiur la festa sessió de punxadisc amb música catalana per ballar fins les 3 de la matinada.

 

Podeu comprar els tiquets pel sopar de forma anticipada al Casal independentista de Sants Jaume Compte (C/Muntadas 24).

 

Als Països Catalans, foc a les retallades!