Qui pot aturar la crisi ecològica?

sants_0Qui pot aturar la crisi ecològica? Sindicalisme, moviments socials i decreixement
Dimecres 6 de març, 19h
Casal Independentista de Sants C/Muntades 24
Barcelona

Aprofitant la publicació recent del llibre Trabajadores y medio ambiente la lucha contra la degradación ambiental desde los centros de Trabajo, organitzem diverses presentacions on comptarem amb l’autor del llibre així com amb membres destacats de moviments i organitzacions que lluiten en favor de la defensa del medi ambient.

Segueix l’esdeveniment al Facebook i al twitter segueix l’etiqueta #PlanetaOnVas

Amb les intervencions de:

Jesús M. Castillo autor del llibre, és professor d’Ecologia a la Universitat de Sevilla, delegat del Sindicat Andalús de Treballadors (SAT), membre d’En lluita i autor també del llibre Migracions ambientals.
Jaume Piera membre de l’Oil Crash Observatory.
Edu Lucas sindicalista de la FTC-IAC a l’hospital de Sant Pau.
Quim Pérez portaveu d’Ecologistes en Acció i de la plataforma l’Aigua és vida

Al llibre que presentem, Jesús Castillo realitza un recorregut per capítols desconeguts de la història de les lluites ambientals, lligades al moviment obrer. A la vegada aporta reflexions per entendre el moment en que vivim i algunes de les alternatives amb les que comptem. La lluita per preservar el medi ambient és tan diversa com les agressions que pateix i a cada territori s’adapta a les condicions locals. Parlarem del peak oil amb Antonio Turiel (membre de l’Oil Crash Observatory). De les lluites als Hospitals pel medi ambient amb Edu (sindicalista de la FTC-IAC a l’hospital de Sant Pau). També intervindrà en Quim Pérez, portaveu d’Ecologistes en Acció i de la plataforma l’Aigua és vida..