Presentació de l’Esquerra Independentista de Sants

EIS-8S_453x640Aquest any, amb la Diada, neix un nou projecte al barri: l’Esquerra Independentista de Sants (EIS). L’EIS és el punt de trobada de les organitzacions, els col·lectius i les persones que formen part de l’espai polític de l’esquerra independentista al nostre barri. Aquest espai pretén visibilitzar la tasca de l’esquerra independentista a nivell nacional  al barri alhora com la feina que desenvolupen les persones de l’EIS en diferents àmbits. L’EIS també pretén desenvolupar campanyes pròpies i té la intenció de participar en campanyes que es duguin a terme a Sants per altres entitats o grups.


Per a que conegueu millor l’Esquerra Independentista de Sants, l’EIS es presenta el proper dissabte dia 8 de setembre a les Cotxeres de Sants. La presentació de l’EIS anirà acompanyada d’un homenatje a Manuel de Pedrolo a més de comptar amb altres activitats lúdiques com un vermut, dinar, quinto i concerts.

Programa d’activitats:

 

 

12h Acte de presentació de l’Esquerra Independentista de Sants i homenatge a Manuel de Pedrolo (a càrrec d’Adelais Pedrolo i Josep Poveda)

13:30h Vermut

14h Dinar popular (fideus rossejats)

16h Quinto

18h Cesk Freixas (amb el pintor Albert Trilla i el poeta David Caño)

20h Presentació Arran Sants

21h Pirat’s Sound Sistema

Preus:

Dinar 8€

Concerts: 5€ (cadascun)

Concerts+dinar: 12€

Perquè a Sants, com deia Pedrolo, no és imprescindible que siguem discrets:

Independència. Socialisme. Països Catalans