·Tantaztanta Barcelona

tantaztanta_bcnBenvolguts companys i companyes:

Des del Països Catalans, nosaltres també volem ser una gota en l’oceà que porti les preses basques a Euskal Herria i ajudi a avançar en la resolució democràtica del conflicte polític.

l’Estat espanyo, incapaç de respondre de manera dialogada a les diferents confrontacions democràtiques que se li plantegen, i sense arguments que justifiquin el seu immobilisme, s’aferra a la via de la repressió, com ha fet històricament.

En aquesta ocasió ha detingut vuit persones tres dies abans de la que s’espera serà una de les mobilitzacions més massives per reclamar la repatriació dels presoners polítics bascos. No és hora d’omplir les presons, sinó els carrers en defensa de tots els drets per a totes les persones.

Per tot això, des d’Amics i Amigues d’Euskal Herria us convoquem a una concentració aquest dissabte a les 19h, a plaça Sant Jaume, per denunciar aquestes detencions, mostrar la nostra solidaritat amb les detingudes i ser nosaltres també gotes de l’oceà que empenyi el procés basc cap a la pau, la democràcia i els drets humans.

Amics i Amigues d’Euskal Herria, Països Catalans, 10 de gener del 2014