LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE TÉ CARA I CREU

25novembregenere.jpg-image3047-332
Després de més de 30 anys de declarar l’estat espanyol com a aconfessional, el govern i els poders de l’estat i de Barcelona rebran amb els braços ben oberts (i també les butxaques) el 7 de novembre, a Benedicte XVI, el Papa de l’església catòlica (personatge que, per cert, ha admès en la seva biografia haver participat en les Joventuts Hitlerianes). I és que a data d’avui, l’estat encara atorga subvencions de 6000 milions d’euros anuals a l’església catòlica i l’Ajuntament de Barcelona ha acceptat assumir la visita que tindrà una costos que arriben als set-cents mil euros, tenint en compte tot el desplegament que l’acte suposar.

 

Ens oposem a la visita del Papa perquè representa el màxim representant d’un òrgan repressor com és l’església catòlica que, fent ús del seu poder econòmic i mediàtic, escampa la moral cristiana condemnant i atemptant contra les persones que volem viure plenament les nostres sexualitats d’una manera sana, que ens manifestem pel dret a l’avortament i pel dret a decidir sobre el propi cos, que creem relacions que s’allunyen de la submissió i les jerarquitzacions, que utilitzem anticonceptius o que apostem per altres models familiars. Ens hi oposem fermament perquè creiem que la moral cristiana també és violència de gènere.

 

La classe política no en té prou amb donar suport a polítiques neoliberals que condueixen a situacions com l’actual context de crisi socioeconòmica i bombardejar les classes populars amb retallades socials i reformes laborals que només obeeixen els interessos del capital i la burgesia. A més, dóna suport a la visita del Papa, màxim representant d’una ideologia que supura violència. I el 25 de novembre, com cada any, sortirà hipòcritament al carrer.

MANIFESTACIONS 25 DE NOVEMBRE:

València: 19:30h al Parterre

Barcelona: 19h a Canaletes