La jornada del 10A acaba amb un èxit de participació

10a__hereu21,37% de participació i 257.645 vots són el números del 10A números de que superen de llarg les previsions més optimistes que s’havia fet des de l’organització de Barcelona Decideix.

Un altre número molt important és el dels voluntaris i voluntàries, més de 3000 a tot Barcelona i al voltant de 500 a Sants Montjuic que amb la seva feina altruista han contribuït l’èxit de la jornada.

La feina dels voluntaris i voluntàries de Sants Montjuic a la jornada del 10A es va iniciar ahir dissabte amb tots els preparatius de material, organització i al vespre es van organitzar grups de voluntaris que van fer vigilància nocturna als col.legis per garantir que tot estés en ordre i que cap imprevist no entorpís l’obertura al matí.

Al llarg del dia les taules han tingut una constant afluència de votants, taules que s’han situat a entorns tant diferents com escoles, parròquies, associacions places i carrers.

Al facebook de Sants-Montjuic decidiex trobareu totes les fotos que s’han anat fet al llarg del dia a les diferents taules, trobareu fotos de la Plaça del Centre, Plaça de la Farga, Plaça de la Olivereta, Plaça del Sortidor, Plaça Bella Dorita de les escoles Proa, Joan Pelegrí, de la Rambla Badal, del carrer Masnou, del carrer Lleida , de les tres Xemeneies del Poble Sec del Palau Sant Jordi …..i moltes més

A les 20:00 en punt els col.legis han tancat i s’ha procedit a començar el recompte mentre a la seu central de Barcelona Decideix començava la roda de premsa on es donaven les dades de participació.

Ara vindran les anàlisis i més dades però el que ja és ben cert és que la societat civil, la gent dels barris de Barcelona i la gent de Sants-Montjuic s’ha orgnanitzat i ha dit ben clar que Nosaltres decidim !