La CUP donarà el tret de sortida definitiu a les municipals amb un acte polític d’abast nacional

bannercte24cup

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) celebrarà un acte polític d’abast nacional el proper dijous 24 de març que servirà per donar el tret de sortida definitiu a les eleccions municipals del 22 de maig.

L’acte reunirà totes les assembles locals de la CUP arreu del territori a l’Auditori de les Cotxeres de Sants de Barcelona el dijous 24 de març a dos quarts de vuit del vespre. Per la formació els comicis de maig són un repte molt important que li permetran consolidar-se al territori i avançar en la consecució dels objectius polítics que defensa la candidatura.

La CUP presentarà més de 80 candidatures a les eleccions municipals del proper 22 de maig, una trentena de les quals són noves en relació a les eleccions municipals del 2007, i més de 20 corresponen a capitals de comarca, a moltes de les quals la CUP es presentarà per primera vegada.

És per això que la CUP remarca la importància d’aquest esdeveniment com a última aparició de tots els nuclis de la CUP conjuntament abans de les eleccions i és per això que fa una crida a la participació perquè tothom assisteixi a l’acte polític nacional. L’acte comptarà amb representants de totes les assemblees de la CUP que es presenten a les eleccions.