Jordi Gomara al Casal

jordi_gomara_webDins les jornades de cantautors el proper dijous 26 de maig de 21h a 22h, hi haurà concert de Jordi Gomara.

Jordi Gomara és un cantautor de Vallromanes, El Vallès Oriental, nascut a Barcelona ciutat.

Després de més de quinze anys allunyat dels escenaris, va ser convidat a participar al X Festival de Cantautors i Intèrprets de Sant Boi de Llobregat i retornà cantant a la presó de Quatre Camins durant el maig de 2009. A partir d’aquí va reprendre la seva activitat de manera continuada, actuant per diversos indrets i escenaris de Catalunya, fent-ho també al País Valencià, Madrid i a Tolosa de Llenguadoc. D’entre els diversos concerts podem també destacar la seva participació en la Presentació de Blaugranes en cadira de rodes que es va celebrar a les Cotxeres de Sants de Barcelona, juntament amb Cesk Freixas i la Companyia Elèctrica Dharma, al concert “El futur de la memòria” organitzat per AFA Muro (Alacant) en solidaritat amb els malalts d’Alzheimer i a diversos actes de Barcelona Decideix i del 11è. Correllengua de Barcelona, juntament amb Xus Morales, i al Mundet Music Festival en el marc de les VII Jornades d’Educació de la Universitat de Barcelona.

Ha compartit escenari amb diversos cantautors, d’entre ells, i a part dels ja anomenats, amb Jordi Montañez, amb Joan Reverté, i amb el company del País Valencià, Andreu Valor, a la Sala Vivaldi de Barcelona i a Muro d’Alcoi i ha acompanyat poetes com la mexicana Lorena Avelar

biografia