Independència per canviar-ho tot Sants

IxCTLa campanya nacional d’Independència per canviar-ho tot (www.percanviarhotot.cat) que compta amb comitè a Sants com un més dels diferents comitès repartits arreu del país, aterra a Can Vies per fer-hi la presentació aquest divendres 27 al vespre.

Des del comitè local s’ha preparat un vespre-nit ple d’activitat.

Per començar, i com a plat fort, tindrà lloc la xerrada debat sobre les lluites socials i la construcció nacional dels Països Catalans. La xerrada es durà a terme al carrer Jocs Florals, davant de Can Vies.

A aquest efecte, comptarem amb la presencia de tres exemples capdavanters en la lluita per l’habitatge, en defensa de la salut i de l’ensenyament.

Per la banda de l’habitatge comptarem amb la presenència d’un membre de la PAH de Sant Cugat del Vallès, al torn de la Salut escoltarem l’experiència de Caldes en Lluita i pel que fa a l’esenyament parlarà un professor en precari.

A més d’explicar-nos les seves experiències intentarem resoldre el perquè aquestes lluites mai no es cordinen a nivell nacional i si autonòmic o estatal.

Desprès de tot plegat i, ja dins de la capella de Can Vies, tindrem música i pintxos per sopar i per cloure la jornada comptarem amb l’actuació fins la 01:00 de PD Radio Rebelde.

Fins divendres!