Inauguració Nou Casal

cartell_casalPer a algunes persones aquesta setmana és una setmana més de treball, per a d’altres acaben les vacances, per a la majoria comencen les vacances, algunes es queden al barri, d’altres se’n van. L’agost és un mes que tohom vol que arribi i ningú vol que se’n vagi. Al Casal independentista de Sants “Jaume Compte” estem acostumades a anar a contracorrent. Per això, un cop més, volem capgirar l’estat de les coses i ens hem proposat fer que totes vulgueu que s’acabi l’agost i comenci el setembre, ja que el dissabte 4 de setembre es durà a terme la jornada inaugural del nou espai del Casal independentista (al carrer Muntadas núm 24).

Durant tot el dia hi haurà activitats per a petits i grans, que seran una mostra del que vol esdevenir el casal en aquest nou emplaçament. Així, el matí començarà amb un esmorzar a les 10 del matí per, tot seguit, gaudir dels contes per la canalla explicats per narradores de contes.

Al migdia, podrem omplir la panxa amb un dinar on els productes cultivats per Pagerols (pagesos proveïdors de la cooperativa de consum del casal Faves Comptades) hi tindran un paper predominant (els tiquets es podran comprar durant la setmana de festa major al Terra d’Escudella i al mateix casal). A les 5 de la tarda es farà la presentació del projecte de casal, així com de la nova seu nacional de la CAL (que es troba dins del mateix local del casal). Per acabar la jornada podrem gaudir d’una actuació musical per després disfrutar de la bona companyia i el bon ambient fins a les 12 de la nit.Per als que no pugueu esperar al setembre a veure i gaudir del nou espai, el casal estarà obert durant la Festa major de Sants del dilluns 23  al dissabte 28 d’agost, en horari de 6 de la tarda a 12 de la nit.

Bones vacances!