Firentitats i cuines de barri 2012

Cuines de barriLes entitats tornarem a sortir al carrer el pro­per dissabte 2 de juny: ja està tot a punt per a l’11a edició de Firentitats, que enguany aple­garà més de 150 entitats als carrers de Sants, Creu Coberta i l’Espanya Industrial.

Sota el lema “Fem barri, fem país”, les associacions dels nostres barris tornaran a ser les grans protagonistes de Firentitats. Superant el sostre de participació de l’edició anterior, amb més de 150 entitats i una am­plíssima programació d’activitats durant tot el dia, aquesta mostra asso­ciativa s’ha convertit en un magnífic aparador de la feina que realitzen les entitats.

En el context actual, que presenta profundes dificultats en àmbits molt diversos, valors com l’esforç, la solidaritat i el compromís prenen una gran rellevància. Aquests elements són els que donen força a les entitats i al seu capital humà, us animem a descobrir tots els projectes i activitats que desenvolupen!

Firentitats és una jornada festiva, cívica i solidària que acull un mosaic de propostes molt interessants i diverses: mostra d’artesans, dansa, cant coral, cultura popular, gastronomia, esport… A més, la Festa inter­cultural tornarà a coincidir aquest any amb Firentitats i, com a novetat, es farà una Marató de donació de sang, ubicada a la seu del Districte Sants-Montjuïc.

 

El Casal tindrà parada a la Carretera de Sants cantonada carrer Espanya Industrial i organitza la festa culinària intercultural: Cuines de Barri. Us hi esperem!