Concert de Jordi Montañez el 24 de març al Casal.

jordimontanez_webJordi Montañez va realitzar el seu primer concert en solitari a principis d’octubre del 2009, al Casal Popular de Les Corts, on presenta la seva primera maqueta autoeditada “Qualsevol nit farem sortir el sol”. Des d’aleshores ha realitzat concerts a casals, ateneus, bars, facultats i actes dels moviments socials tot compartint escenari amb altres cantautors com Cesk Freixas, Josep Romeu, Miquel Gil o Andreu Valor, i altres formacions com Rumb Al Bar, Al Tal, Naia, El Nota o Ai ai ai.

També ha participat en el Cicle de Cants i Autors ‘10 de Granollers. A principis de maig del 2010 en Jordi presenta la seva segona maqueta autoeditada, “Horitzons per dbuixar”, amb cinc cançons noves i una versió on col·labora Susanna d’Alcoi. Aquest treball també serà publicat amb Creative Commons i a preu lliure.
Actualment, i després d’un any de concerts i cançons, en Jordi es troba preparant el seu primer disc. Un disc enregistrat als estudis de l’Ateneu Popular X de Vilafranca del Penedès de la mà d’en Thrashoo (Eina, Inadaptats).

El dijous 24 actuarà de les 21:30h a les 22:30h.

Concert Jordi Montañéz 1 web_2