Cap a Nou Barris que falta gent.

sants_dcx

Amics i amigues.

Després d’haver passat molt satisfactòriament les altres dues jornades de votació a la Barceloneta i a Gràcia, l‘èxit a Nou Barris és clau per garantir una bona participació quan tanquem les seus electorals el dia 10 d’abril. Ara és hora que tots els voluntaris per poc que puguin col·laborin en aquesta jornada, els que ja han participat en la recollida de vot i els que es reserven per al 10A, tots són necessaris.

S’han preparat 57 punts de votació pels tretze barris que formen el districte, per tal de  garantir el dret a participar en la consulta als seus ciutadans majors de 16 anys. Nou Barris amb una població d’aproximadament 170.000 habitants és la prova més dura que tindrem abans del 10 d’abril. De tota manera els voluntaris de Sants-Montjuïc que hi han anat aquest dilluns han aconseguit unes xifres de votació elevades.

S’ha preparat tota la logística necessària (urnes, locals, carpes), s’ha fet una embustiada al districte i s’està fent una setmana de recollida de vot prèvia abans del dia 12. Ara, per a què sigui un èxit només hi faltes tu. Pots anar a col·laborar a Nou Barris, o pots col·laborar al barri perquè malgrat la macrojornada de Nou Barris la vida continua al districte i hem de continuar recollint el vot anticipat als nostres veïns i veïnes.

Anima’t, col·labora i entre tots farem que la consulta guanyi empenta en aquest moment decisiu.!!  Si ets voluntari pel 10 d’abril i encara no has col·laborat en la recollida de vot anticipat, el 12M serà una bona experiència prèvia.
Contacta amb taulavotmobil@santsmontjuicdecideix.cat i apunta’t a pel dia 12 a qualsevol dels 2 torns (de 10h a 15h i de 15h a 20h)

Endavant la consulta !!

logo_sants_dcx