La CUP al Parlament? Assemblea oberta

cartellcup-x-webCom ja deus saber, pel proper 25 de novembre s’han convocat eleccions al parlament de la Comunitat Autònoma de Catalunya. Des de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), s’està valorant la possibilitat de concórrer en aquesta convocatòria electoral i superar el sostre institucional dels ajuntaments i intentar així obrir les portes del Parlament de la Ciutadella a l’independentisme d’esquerres.

Tal i com la CUP entén la lluita institucional, una decisió com aquesta no es pot prendre, tot i ser sobirana de la seva militància, sense comptar amb les aportacions i reflexions d’aquelles persones, entitats i organismes amb qui volem construir la Unitat Popular.

És per aquest motiu que la CUP ha engegat un procés participatiu, que en el cas de Barcelona farem de manera descentralitzada per districtes.

Al districte de Sants-Montjuïc farem la trobada el dissabte 6 d’octubre a les 18’00 hores davant de la Casa del Mig (parc de l’Espanya Industrial).

El debat ha de reflexionar al voltant de la necessitat d’afrontar aquesta oportunitat per part de la CUP, quin treball haurien de desenvolupar els o les diputades de la CUP al Parlament en cas de ser escollits, i rebre aportacions de cara a confeccionar la llista de reivindicacions amb les quals elaborar la nostra proposta electoral.