Arran Sants

arranArran Sants som un grup de joves que treballem per construir un futur digne per al jovent del nostre poble. Per aconseguir-ho, organitzem la nostra lluita al voltant de tres eixos principals que ens han de permetre construir una societat lliure de tota opressió: la independència dels Països Catalans, el Socialisme i el Feminisme.

Com a assemblea participem dels espais i lluites santsenques i així com ens coordinem amb altres col·lectius, amb els que treballant conjuntament per a una transformació profunda de la nostra societat. En aquest sentit prenem part activa en l’Esquerra Independentista del barri, organitzada al voltant del Casal Independentista de Sants Jaume Compte i participem en l’Assemblea de Barri de Sants (ABS), des d’on ens coordinem amb els altres col·lectius anticapitalistes.

Com que creiem en la construcció d’un moviment juvenil fort i consolidat al barri, estem treballant en la consecució d’un Casal de Joves a Sants, que permeti empoderar-nos per fer front als atacs del sistema capitalista, patriarcal i de poder adult.

JOVE, ORGANITZA’T I LLUITA AMB NOSALTRES!!!

Pots contactar-nos i seguir-nos a través de: