Acte Nekane Jurado 15 de juny

nekane_webBenvolguts i benvolgudes companyes,

El proper dimecres 15 de juny a les 19:30h a la Sala d’Actes de les Cotxeres de Sants, farem l’acte de presentació del llibre de la Nekane Jurado, “Independencia, de reivindicación histórica a necesidad económica”, amb una posterior xerrada-debat sobre els seus continguts.

El presentarà i moderarà el militant d’Endavant, Joan Sebastià Colomer i posteriorment intervindrà l’autora del llibre.

Com en el mateix llibre diu, el model sòcio-econòmic actual ha fracassat. Ha fracassat a Euskal Herria i en el món. Nekane Jurado, en col·laboració amb Santi Duñaiturria i Eusebio Lasa, proposen en aquest llibre obrir camins per a la construcció d’un nou model econòmic més solidari; que reparteixi equitativament la riquesa, que satisfaci les necessitats de la majoria, que incideixi en la participació social, que planti cara a l’atur.

Aquest és un dels objectius, crear una nova forma de ser, de viure i d’entendre el món començant des d’allò local, des del que coneixem, des d’Euskal Herria i dels Països Catalans. I des de baix, des del poble, des dels treballadors -fent especial èmfasi les dones, els immigrants i els més desfavorits-. Perquè no només són les reivindicacions històriques les quals fan desitjables la independència; les raons econòmiques també la converteixen en una necessitat indefugible.

Us hi esperem a tothom!