6 d’octubre al Casal!

insurgent

CARTELL_insurgentEns plau fer-vos saber que el Casal Independentista de Sants ha adquirit el número 1 de l’Insurgent publicat l’any 1932. Aquest fet, valorem que té un vessant simbòlic per la significació de la continuïtat d’aquesta publicació en el marc de l’actual Casal, 79 anys després. El Casal Independentista de Sants ha elaborat al voltant de 40 publicacions en els darrers 21 anys amb la capçalera originària.

D’altra banda els fets històrics ens recorden que el sorgiment del número 1 i els posteriors van ser elaborats per Estat Català-Partit Proletari on Jaume Compte va tenir un paper capdal.

Per tot això, i coincidint amb l’efemèride de l’assassinat de Jaume Compte, us convidem DIJOUS 6 D’OCTUBRE a 2/4 de 8 del vespre al Casal (c/Muntadas, 24) a l’acte “Jaume Compte i els fets del 6 d’octubre” on intervidràn Agustí Barrera (del grup d’historiadors Jaume Compte) i Joan Rocamora (professor i membre de la CUP). Després de la conferència es presentarà i mostrarà la publicació original.

Acabat l’acte, podrem disfrutar de l’espai de trobada i de bar que ofereix el Casal.

Salut i Independència.

El 6 d’octubre, al Casal!

C. Muntadas 24 (Sants)

Recull d’Insurgents

Jaume Compte i Canelles