2 dies d’arrest

Dos dies abans de la Vaga General del 29M de l’any 2012, en una cassolada que havia convocat el Comitè de Vaga de Sants per fer difusió. Durant el transcurs de la cassolada van aparèixer diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van irrompre violentament per separar a un dels participants per identificar-lo i acusar-lo d’haver realitzat diverses pintades referents a la Vaga General.

Arrel d’aquests fets és va produir un judici de faltes, on el company va ser condemnat per una falta de danys a una pena de dos dies d’arrest domiciliari.

Per tal de donar la volta a aquesta acció de repressió política hem programat un seguit d’activitats que és durant a terme al mateix temps i lloc que l’arrest.


L’arrest és produirà els propers dies 25 i 26 de maig al Centre Social Autogestionat Can Vies i durant el dissabte 25 de maig hi haurà durant tot el dia unes jornades de treball per millorar l’espai, fent confluir la solidaritat, el suport mutu i l’activisme polític.

De cara a la nit, hi haurà cafeta fins les 2h amb pintxos i cervesa, els beneficis de la qual aniran destinats a campanyes antirepressives.


Per tal d’optimitzar al màxim les jornades de treball, si teniu alguna habilitat o formació en particular (fusteria, electricitat, lampisteria, soldadura, pintura…) podeu enviar-nos un e-mail a canvies@gmail.com per poder planificar correctament el treball.