1.000 gràcies pel “Decidim fer festa!”, la feina continua!

sants_dcx

 

Amics i amigues,

en primer lloc, us volem agraïr el recolzament a totes les persones que us vau apropar al “Decidim fer festa!”, especialment a aquelles que vau col·laborar en l’organització de l’esdeveniment. Pels qui no vau poder venir, us passem un enllaç amb la crònica i un enllaç al vídeo.

sants_dcxDesprés de l’èxit de la festa, que ens ha carregat les piles, comencem un sprint final de cara al 10A. Queden menys de dos mesos i encara molts ciutadans no saben que fem la consulta. Us passem un seguit d’informacions:

  • Propera reunió: serà el dijous 3 de març, a les 19:15 pels nous voluntaris i a les 19:30 pels veterans, al Casal Independentista Jaume Compte (Carrer de Muntadas 24, baixos).
  • Grups de recollida de vot anticipat: encara no ets a cap grup de vot anticipat?? envia un correu a taulavotmobil@santsmontjuicdecideix.cat indicant la teva disponibilitat.
  • Comparsa de Carnestoltes: voleu formar-ne part? L’esdeveniment serà el proper dissabte 5 de març a la tarda. Interessats en participar-hi envieu un correu a xedesvalles@gmail.com.
  • Difusió de la recollida de vot anticipat: us adjuntem els cartells amb els punts de vot anticipat d’aquesta setmana. Feu-los córrer entre les vostres amistats, imprimiu-ne unes còpies i enganxeu-los pel barri!
  • Apunta’t ja pel 10A! Indica’ns la teva disponibilitat horària durant el dia, la zona on t’agradaria estar i la tasca que t’agradaria fer (recollida de vot, informàtica, logística, seguretat) enviant un correu a administracioelectoral@santsmontjuicdecideix.cat.
  • Encara pots fer-te fedatari: recull vots entre el teu cercle de familiars, amics, companys de feina, veïns, etc.
    Envia un correu a fedataris@santsmontjuicdecideix.cat.

I recordeu, o decidim nosaltres o decidiran per nosaltres els de sempre!

www.santsmontjuicdecideix.cat